Vinst och förlust i Juniorcupen
Publicerad: 05.06.2017 00.00

Malax 5.6.2017

BK-48 P08 intog i dag ett regnigt Pixne i Malax. Juniorcupmatcher på schemat och först i tur match mot Malax IF.

Matchen inleddes i ett bra tempo och starka löpningar från oss. Ställningen vid halvtid 3-1 till
BK-48. Andra halvlek började lite försiktigt av oss och vi föll ner i samma matchtempo som Malax IF.
Vi kämpade på, några markeringsmissar, ett baklängesmål och två kämpamål framåt i andra halvlek. Slutställningen
5-2 vinst till BK-48.

Andra matchen var vi revanchsugna mot Kraft FF. Vi mötte hårt motstånd genast från avspark, vilket sen ledde till
baklängesmål efter cirka 1 minuts spel. Några baklängesmål till innan BK vaknade till och fick lite stopp på
Krafts framfart och fysiska spel. Trots att ställningen var 1-7 efter första halvlek så deppades det inte
utan pojkarna fortsatte att kämpa i andra halvlek. Vi tränare gav råd om att markera motståndarna hårdare och "närmare" samt spela lite mera fysiskt, vilket ledde till att vi gjorde några mål framåt. Trots att slutställningen blev 4-12 förlust så spelade våra pojkar bättre än vad resultatet visar, speciellt i andra halvlek även om vi hade en match mera i benen jämfört med motståndaren, Kraft.