P08 fortsatte juniorcupen i Kaitsor
Publicerad: 18.06.2017 00.00

P08 pojkarna fortsatte säsongen med två matcher i Kaitsor.

I första matchen mötte vi hemmalaget Norrvalla som gav ett hårt motstånd. Motståndarna inledde med ett mål före vår kvicka anfallare satte in 1-1 följt av 1-2 just före paus. I andra halvlek lyckades sedan motståndarna dra ifrån till 4-2 som också blev slutresultat. Vårt spel var ojämnt och pojkarna fick kämpa för varje boll. Men humöret var det inget fel på och vi gick in med glada pojkar i match 2.

Där mötte vi Laihia Luja som gav ett ännu hårdare motstånd. I paus ledde de med 6-0. Men våra killar gav inte upp och gjorde en mycket bra andra halvlek. De kämpade tappert och spelet började rulla bättre. Men tyvärr tog tiden slut och Laihia vann med 7-3.

Nu blir det matchpaus några dagar och efter midsommar fortsätter vi med både träningar och matcher.