Conalin Cars Cup 2019
Publicerad: 28.04.2019 00.00

Conalin Cars Cup 2019

Lördag 27.4 ordnades Conalin Cars Cup för 2008-födda och vårt gäng drog iväg till Jakobstad för turneringsdag. Vi spelade tre matcher under dagen och mellan matcherna blev det ibland lite lång väntan, men även det är en del av tjusningen med turneringar.

I första matchen mötte vi ett av lagen från Kelvå. Vi väntade hårt motstånd utgående från hur det såg ut när lagen möttes på Norrvalla cup senaste höst. Tränarna tutade i pojkarna att de ska fokusera på att spela eget spel och när matchen visslades igång var det just vad våra spelare gjorde. Det fina samspelet ledde till att BK vann matchen med 6-1.

I den andra matchen stod värdföreningen för hårt motstånd. Från avspark till matchens slut hände det ständigt något på planen, många fina målchanser och många tuffa man-mot-man situationer. Våra pojkar hade problem med att få igång det egna spelet i den här matchen. Matchen stod länge och vägde men Jaro vann till slut med 5-3.

Den sista matchen, i vilken Esse IK stod för motståndet, hade våra pojkar en handfull, kanske fler, stolp- eller ribbträffar innan bollen till slut rullade över mållinjen och målkontot i matchen öppnades. BK vann matchen med 3-1 och det kändes som ett fint avslut på cupdagen. Mest nöjda är tränarna över att pojkarna i den sista matchen igen fokuserade på det egna spelet.

Cupen fungerade som en fin uppvärmning inför den kommande säsongen som inleds om cirka en månad.

Klubbens senaste
Inga Nyheter
Lagets nyhetsarkiv