Glada pojkar med sina medaljer
Publicerad: 16.09.2020 00.00

Glada pojkar med sina medaljer

Säsongen 2020 börjar sakta men säkert gå mot sitt slut.

2020 har varit speciellt på många sätt och vis, främst på grund av pandemin som svängde upp och ner på den vanliga vardagen för de flesta av oss. Jag som många andra väntade med iver att se vårt Finska fotbolllslandslag för första gången ta sej an de bästa lagen i Europa, men det får vi vänta på till ett senare tillfälle.

På en lite mera lokal nivå så blev det match- och träningsstop för alla lag i nejden. men som tur är kunde åtminstone en del av den korta sommarsäsongen utföras både med matcher och träningar. För BK-48 P14/15 blev det en rivstart i juni med ett "prova på fotboll" tillfälle som ordnades för pojkar och flickor födda 2014 & 2015. Tillfället var över förväntan och många glada, om än lite blyga, pojkar kom och provade på att spela med oss. Intresset visade sej vara stort att fortsätta spela boll vilket gjorde att spelarantalet dublerades över en natt för P14/P15!

Pojkarna har i år tränat en gång per vecka med väldigt god flit och iver samt största delen har även varit med i Minicupen! Minicupen har redan varit färdig spelad för vår del ett par veckor och som avslutning på på det ordnades en föräldrar-barn träning. En väldigt lyckad träning som avslutades med medaljutdelning + saft och kex åt barnen.

Vi fortsätter träna på söndagar kl 14:00 åtminstone fram till slutet på september, iom att försäsongen blev så kort, sedan får vi se hur vi gör i oktober.

Till slut vill jag rikta ett stort tack till er föräldrar för erat stöd runt fotbollsplanen!

- Markus

Klubbens senaste
Inga Nyheter
Lagets nyhetsarkiv