Föreningens träff med juniorlagens ledare – Temat: trivsel i vår förening
Publicerad: 27.01.2023 09:00

Föreningens träff med juniorlagens ledare – Temat: trivsel i vår förening

Måndag 23 januari 2023 träffades ett tjugotal ledare för föreningens juniorlag för en diskussion kring temat trivsel i vår förening. Föreningens ordförande Maria Rönn-Liljenfeldt presenterade tankar och visioner kring tematiken som utkristalliserats under de senaste åren. För några år sedan lyfte de aktiva ledarna i juniorlagen gemensamt fram följande värderingar: Gemenskap och Glädje; Jämlikhet och Respekt; Trygghet och Trivsel. Dessa står fortsättningsvis som grund för vår verksamhet.

I samband med att styrelsen under sommaren och hösten 2022 arbetat med Finlands bollförbunds kvalitetssystem har vi också satt ord på vår vision som bl.a. står för att vi ser att ett fotbollsintresse innefattar engagemang, social samvaro, motion, utveckling och upplevelser för spelare, tränare, ledare, vårdnadshavare och supportrar. För oss är detta livslång fotbollsglädje för alla medlemmar.

Under kvällen presenterades även den handlingsplan för förebyggande av mobbning, kränkningar, diskriminering och trakasserier, som numera finns som stöd för lagen, samt trivselenkäter för spelare, ledare och föräldrar som föreningen kommer att införa under detta år.

Nästa ledarträff ordnas i februari. Då kommer WFA att presentera sin verksamhet och BK-48:s organisation presenteras.