Eloturnaus 2023
Publicerad: 13.11.2023 21.50

Eloturnaus 2023

I år deltog vi för första gången i en cup långt hemifrån och med övernattning, dessutom två nätter, spännande! Vi deltog i Eloturnaus i Hyvinge, vilket är en tvådagarscup som tog plats den 12-13 augusti. Den var indelat i tre nivåer; Kilpa, Haaste och Harraste. Vi deltog i Harraste.

Efter skoldagen den 11 augusti, satte sig pojkarna, tränarna, lagledaren och en förälder sig i några bilar och tog sikte på Nokia som ett första stopp för att äta middag. Därefter tog vi sikte mot Hyvinge och skolan var vi skulle sova under turneringen. Vi hade alltså valt ett övernattningspaket var det ingick övernattning i skola, kvällsmål, morgonmål, lunch och middag. Även en simtur för hela laget vid simhall ingick.

Klassrummet var hela laget + lagledningen sov.

Lördagen 12.8 var första matchdagen då vi hade tre matcher framför oss.

Redan klockan 9.00 började första matchen mot FC Kapina och det blev vinst för oss i den! Nästa match för dagen är kl.10.30 och den spelades mot KuTi. Lite hårdare motstånd, men igen en vinst för oss! Nu är vi taggade efter 2 vinster och ser framemot sista matchen kl.13.30 mot HyPs, men först en välbehövlig lunchpaus.


Vi e fyra, vi e åtta, vi e BK förtiåtta, heja, heja, heja!

Matchen mot HyPs ger mycket motstånd, men även den vinner vi!

Efter dagens matcher står det simning och middag på programmet. Även lite stretching på kvällen är bra efter många spelade matcher.


Stretchning vid skolgårdens lekställe.

På söndagen den 13.8 spelar vi också match redan 9.00, denna gång mot KelA och det är kvartsfinal! Matchen slutar jämt och avgörs på straffar, och där förlorade vi tyvärr, men en fin match var det! Vi tar nya tag inför nästa match kl.10.30, som blir mot HyPs. Här blev det vinst!


Uppvärmning och lagets nya maskot hänger med!

Sista matchen för turneringen börjar kl.12.45 och spelas mot NuPs. Vinst även i denna och vi landar på en femteplats i turneringen!

Med hela laget nöjt efter turneringen, blir det att packa ihop allt för att sedan bege sig hemåt.

Pojkarna spelade fint i alla matcher och gav sitt allt! Tufft var det på söndagen efter förlusten i kvartsfinalmatchen, men det vände i.om vinsten i nästa matchen. Under båda dagarna var vädret på topp och det var bra förutsättningar för bra matcher. Turneringen var bra resultatmässigt, spelmässigt och utanför plan! Många fina minnen och erfarenheter rikare tog vi med oss från detta! Summa sumarum var det en bra turnering som vi varmt kan rekommendera till andra lag! 😊

Klubbens senaste
13.11.2023 22:12Säsongen 2023
13.11.2023 21:50Eloturnaus 2023
Lagets nyhetsarkiv

BK-48

Bollklubben 48 rf. 2292190-0

Mossavägen 36

65280 Vasa


e-post: styrelsen@bk48.fi