Herrarna siktar på avancemang även i år
Publicerad: 02.06.2021 00.00

Herrarna siktar på avancemang även i år

Det var på håret att herrarna skulle lyckas med bedriften att ta sig genom flaskhalsen till division 5 ifjol, men blev tyvärr som sista lag utanför ett avancemang. Det är med andra ord bara att ta nya tag och sikta ännu högre i år!

Matchprogrammet för BK-48:s del kör igång i morgon 3.6 och mot hösten spelas fler matcher beroende på hur vi lyckas med spelet i "våromgången". Steg ett är att placera sig bland Top 2 i vår Zon.

Se matchschemat nedan:


Corona-året har skördat motivationen hos många, men kvar finns ett gäng väldigt hungriga och aktiva spelare, samt ett par riktigt fina nyförvärv. Välkommen säger vi till Leo Grines och Emil Back!

Dessutom har vi några andra goda nyheter. Både Malte Enlund och Andreas Norppa är snart klara med sin ettåriga vistelse i militären. Skadelistan har som sig bör krympt under vintern! Vår mittbacksklippa Sami Mannil har repat sig efter operationen ifjol och borde vara tillbaka till hemmapremiären. Andrée Eriksson, som förmodligen blev den enda målvakten i Finland att hålla nollan ifjol är också tillbaka. Efter 4,5 matcher skadades han mitt i den ack så avgörande Norrvalla-matchen, men nu har även han åtehämtat sig och finns med i ledet redan i morgon mot KyVo. Kan han utöka "rekordet" ytterligare?Tränarstaben är den samma. Bernt Backman och Micke Stenback coachar och Rune Rönn finns med som vägvisare. Med sig har de också Heimo Ervalahti i lagledningen. Får se om vi tillsammans lyckas hitta på något lika extraordinärt som ifjol då vi lyckades locka 550 pers till Ehnvallen (med hjälp av dragplåstren Tim och Glenn Sparv samt Kaj Kunnas).Även i år kommer vi ha stort stöd av våra Ultras-fans som stöder oss i vått och torrt. Om man vill så får man ansluta sig till dem eller så nöjer man sig med att ta en neutralare roll på läktaren. Varenda en som dyker upp på match visar med sin närvaro sitt stöd!


Välkommen med i sommar med BK!!!

Som vanligt hittar ni oss på Instagram @bollklubben48 där vi är väldigt aktiva med att uppdatera vad som sker på och utanför planen kring laget. Tveka inte en sekund att följa oss!
https://www.instagram.com/bollklubben48/


Ultras har sin egen sida på Instagram: @ultrasof48
https://www.instagram.com/ultrasof48/

BK-48

Bollklubben 48 rf. 2292190-0

Mossavägen 36

65280 Vasa


e-post: styrelsen@bk48.fi