Esittely
Ottelutilastot
BK-48 BK-48 Futsal - VFU
2020 - Herrlaget - Miesten Futsal-Nelonen
Klo 10:15 Urheilukeskus, Vaasa
2
Feb

BK-48:s futsal-herrar ångar på i division 4


BK-48 stod som matchvärd denna tidiga söndagsmorgon.

VFU (Vaasa Futsal United) gästade med två lag och först på tur var VFU (det andra laget heter VFU Allstars).

Matchen började jämt med chanser i båda ändorna av planen. Det var ändå BK:s andra kedja med Viljam "Viltso" Laurila, Andreas Norppa, Miika Moisio och Teodor Sjölund som inledde friskast. Redan efter 1:32 på klockan fick Viltso bollen av Norppa på vänsterkanten och placerade snyggt bollen förbi målvakten.

Första kedjan med Ville Huuhka, Robin Carlson, Jonathan Carlson och Oskar Lillrank fick inte riktigt kuggarna att klaffa inledningsvis och VFU-kvitteringen kom till följd av ett inspel från vänster som styrdes in nära Andrée Eriksson som troget vaktade BK:s mål idag. Efter 10 minuter spelade började det funka för första kedjan som gjorde 3 mål inom loppet av 1 minut. Först var det en inövad variant från hörna som bar frukt. Robin gjorde snett inspel till Jonathan som hade tomt mål att placera bollen i mål. 3-1 kom efter en dribbling av Robin, en skottfint på vänster kant, en sidoförflyttning och skott nere i vänstra krysset ställde hela VFU-försvaret totalt. Även Ville ville vara med i leken och gjorde ett grymt snyggt mål efter att ha fått bollen av Oskar mitt på planen, drivit fram i mitten och placerat bollen mellan två backar och upp i krysset bakom den chanslösa målvakten.

Luften gick helt ur VFU som lyckades undkomma första halvleken med 4-1 underlag. Andra halvlek blev dock något som VFU helst glömmer. Det började med att Ville kom fri med målvakten och kunde passa till Robin som bara kunde sätta in bollen i tomt mål. I nästa byte var Ville i farten igen och efter en tilltrasslad situation kunde han på retur av Miikas skott sätta ett skott i stolpen och sedan på andra returen i mål. Miika var framme på vänsterkanten stunden senare och på passning av Ville placerade han in 7-1.

Det blev slappt i försvaret och ren Hawaii-futsal efter detta. VFU fick en klen tröstreducering, men sedan var det igen dags för BK-lekstuga. Robin frispelade Jonathan som gjorde inga misstag och 8-2. Samme man var framme då Ville dundrade en skottpassning mot mål. Jonathan styrde bollen med klacken mellan benen på målvakten.

Detta tyckte nog målvakten fick vara nog. Efter att tidigare i matchen visat tendenser på anfallsvilja deltog han allt mer i offensiven. Detta fick han betala för då både Robin och Ville fick lobba in bollar från egen planhalva på passning av Andrée båda gångerna. Mellan dessa mål reducerade nog VFU, men utan större glädjerop.

Viltso fick en passning av Ville längs med höger kanten och drog genast till med ett skott som gick in bakom målvakten. Snyggt mål, men med tanke på att det var 12-3 så jublade vi lite mindre. Jonathan och Robin gjorde repris på hörnan från första halvlek och det stod 13-3. 3 sekunder senare bröt Robin avsparken och spikade kistan med 14-3.

Det var ett ovärdigt avslut för VFU på en annars stark inledning.

NÄSTA MATCH: https://www.bk48.fi/joukkueet/7378/ottelut/245801/...

Inkommande helg (på söndag 9.2) avslutas säsongen med 2 matcher i Kauppis (Vamia, bakom Vasa bowlinghall).

16:40 BK-48 - Ponnistus 2
17:50 Sisu - BK-48

Bästa läktarplatserna är ännu lediga, VÄLKOMMEN!

Ingen live-uppföljning


   

   

   

   
Statistik
BK-48 Futsal 14 - 3
(4-1)
1' Mål Laurila Viljam

1' 1. målgivande passning Norppa Andreas

5' Mål Salmelainen Mikko-Markus

9' Mål Carlson Jonathan

9' 1. målgivande passning Carlson Robin

10' Mål Carlson Robin

10' 1. målgivande passning Carlson Jonathan

10' Mål Huuhka Ville

10' 1. målgivande passning Lillrank Oskar

15' Mål Carlson Robin

15' 1. målgivande passning Huuhka Ville

18' Mål Huuhka Ville

18' 1. målgivande passning Namn

19' Mål Namn

19' 1. målgivande passning Huuhka Ville

19' Mål Lindgård Campus

20' Mål Carlson Jonathan

20' 1. målgivande passning Carlson Robin

22' Mål Carlson Jonathan

22' 1. målgivande passning Huuhka Ville

24' Mål Carlson Robin

24' 1. målgivande passning Eriksson Andre’e

26' Mål Kotilainen Atte

27' Mål Huuhka Ville

27' 1. målgivande passning Eriksson Andre’e

28' Mål Laurila Viljam

28' 1. målgivande passning Huuhka Ville

29' Mål Carlson Jonathan

29' 1. målgivande passning Carlson Robin

29' Mål Carlson Robin
Mera nyheter
Bollklubben - 48 rf
«  Augusti   »
Kategorier