Säsongen igångsparkad
Publicerad: 30.05.2019 00:00

Kristi himmelfärdsdag betydde även att det var dags att sparka igång sommarsäsongens första matcher. De första matcherna spelades på Storvikens konstgräs och för motståndet stod Kraft från Närpes och Iskmo-Jungsund BK.

Matchen mot Kraft stod länge och vägde, båda lagen hade sina chanser. I första halvlek var bollinnehavet rätt jämt fördelat mellan lagen, och 0-0 stod sig halvleken till slut. I den andra halvleken tog Kraft över spelet och gjorde vinnarmålet innan slutsignalen ljöd. Kraft tog alltså hem segern med 1-0.

I matchen mot I-JBK var det mest motståndarna som höll i taktpinnen och våra pojkar hade svårt att få igång spelet. Efter första halvlek ledde I-JBK med 1-0 och hade sedan i andra halvlek flera ribbträffar men kunde i slutet av matchen utöka till 3-0, vilket också blev slutresultatet.

Nu blickar vi framåt och kommande matcher - heja BK!